KREATÍV ÖTLETTÁR

Díszíts kagylókkal!

Mai blogbejegyzésben Kreatív Szakkörünk tagja, Mosolygó Ágnes mutatja meg, hogy mit lehet kihozni egy szebb napokat látott, de “balesetet szenvedett” falitükörből és nyaralások során összegyűjtögetett, aztán ide-oda rakosgatott kagylókból:

Már régóta hánykolódnak a lakásunk eldugottabb zugaiban zacskókban, dobozokban összegyűjtött régi nyaralásokból hazahozott kagylóhéjak, csigaházak. Mindenféle formájú, méretű, színű, amilyet csak találni lehetett a tengerben.
Akkor kerültek csak elő igazán a porosodásból, amikor baleset érte a konyhánk falát díszítő tükröt, és eszembe jutott, hogy itt a kiváló alkalom a kagylók felhasználására.

Drága kislányommal előszeretettel nézegetjük játékból magunkat a tükörben. Egy óvatlan pillanatban kicsi kezecskéjével leverte a falról a tükröt, ami a földre esve “megcsorbult”, vagyis a szélét díszítő elérett bőrszegély tönkrement, és ezáltal megcsúfult. Szerencsére a tükör nem tört el!

Én nem szívesen láttam a falon ilyen állapotban ezt a tükröt, így hamarosan letördeltem a megmaradt, de értelmét veszített szegélyrészt, és körberagasztottam saját elképzelésem szerint tengeri kagylóhéjakkal, csigaházakkal. Ólomüveg dekorációt is szerettem volna belekombinálni, de nem kaptam sehol sem, de már így utólag jobban tetszik, túl sok lett volna a díszítés. Amikor felakasztottam régi helyére, akkor láttam csak, mennyire összeillik a tapéta színével. Nagyon feldobja a konyha étkező részét.

Forrás

Maradt még kagylód?
>>> Készíts belőle különleges gyertyát!
>>> Az úszómécses is remek ötlet!

Jó az ötlet? Kattints a “Tetszik” gombra!  :) 
Hasznosnak találod? Oszd meg ismerőseiddel!
>>> Csatlakozz hozzánk Facebookon is!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!